Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 240 lotenverkopers van korfbalvereniging Sparta gaan in heel Nijkerk en omstreken aan de slag om extra inkomsten te verwerven voor de club. De leden zetten zich dit jaar in voor gloed nieuwe dug-outs langs het veld.

Verantwoord loten verkopen
De leden van KV Sparta zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Dit gebeurt door middel van een persoonlijke QR-code voor elk lid. De persoonlijke QR-code kan aan de deur gescand worden of via de sociale media worden gedeeld.

Extra inkomsten hard nodig
Dennis van Sluijs, clubcoördinator van KV Sparta: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor nieuwe dug-outs. Met het verkrijgen van nieuwe dug-outs kunnen onze leden van jong tot oud weer prettig en fijn langs de lijn zitten. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Dit jaar is het ook mogelijk voor sponsoren om een SUPERlot te kopen, een SUPERlot kost €150,- waarvan €120,- direct naar de clubkas gaat. Het is voor de vereniging, de sponsoren en de leden een leuke manier om de vereniging te steunen en zelf kans te maken op leuke prijzen!

Expert Nijkerk ondersteunt Sparta bij de organisatie van de Grote Clubactie. Expert is sinds vorig jaar een samenwerking met Sparta aangegaan, welke in het bijzonder is gebaseerd op het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Omdat dit toernooi in 2020 geen doorgang kan vinden i.v.m. het Corona-virus, steunt de Nijkerkse ondernemer op deze manier de korfbalvereniging. Dennis: “Het is geweldig dat een Nijkerkse ondernemer ook in deze lastige periode onze vereniging steunt!”

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl en op spartakorfbal.nl.