Hoevelaken doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2023. Vanaf  donderdag 4 mei wandelen zij elke week van 19 tot 20 uur, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid en diabetes? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen, ook als je geen diabetes hebt.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig.

Start wandelingen

Op donderdag  4 mei start de eerste wandeling van de groep in Hoevelaken. Er wordt rekening gehouden met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen ze voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. Ze sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af op het NDC Festival 16 september in Tilburg.

Meer weten?

Op vrijdag 21 april om 19.00 uur is er een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge in De Stuw op de Brink te Hoevelaken. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar info@dievitale.nl of bellen naar huisartsenpraktijk Parklaan (033 253 4307).

Aanmelden voor de Challenge kan via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/hoevelaken2023/ onder het kopje ‘inschrijving’.