Op maandag 2 maart organiseren diverse ondernemersverenigingen NOV, BHN en Hartje Hoevelaken samen met de gemeente Nijkerk en Stichting Citymarketing Nijkerk – ook wel ‘Lekker Nijkerk’- een bijzondere en inspirerende avond voor ondernemers en ambtenaren. In de Businessclub van Sparta Nijkerk zal het duo Fountainheads spreken en de ondernemers ‘prettig ongerust’ de deur uit laten gaan. Ook zal Lekker Nijkerk zelf in gesprek gaan met ondernemers. 

De avond is een bijzondere samenwerking tussen BHN, NOV, Hartje Hoevelaken, Lekker Nijkerk en de gemeente Nijkerk. Uit de dialooggroep Economie en Bedrijfsomgeving bleek dat er behoefte was aan een plek waar ondernemers en ambtenaren elkaar kunnen ontmoeten. Daarom is deze ondernemersavond georganiseerd.

Rob Veltink, een van de organisatoren, vertelt: “Naast de mogelijkheid om elkaar te spreken, wilden we er vooral een inspirerende avond van maken. Daarom hebben we gezorgd voor twee fantastische sprekers, het duo Fountainheads.” Het duo belooft je ‘prettig ongerust’ de deur uit te laten gaan, door vernieuwende inzichten te geven. Ondernemers die behoefte hebben aan een wake-up call, worden daarom van harte uitgenodigd. Tijdens de avond zal ook Lekker Nijkerk terugblikken op wat zij hebben bereikt en hun plannen voor de toekomst delen. Natuurlijk is er ook gezorgd voor iets te eten. Want, zoals zij zelf stellen: ‘We zouden Lekker Nijkerk niet zijn als we niets lekkers klaar hadden staan.’