De handbalheren van Voice hebben niet voor een stunt kunnen zorgen. De nog ongeslagen koploper Celeritas was in Strijland met 14-18 te sterk.

Na vier overwinningen op rij was Voice opgeklommen tot de tweede plek van de ranglijst. Bij winst zou Voice in punten op gelijke hoogte komen. Voice miste door ziekte en blessures een aantal spelers. Dat was in de eerste twintig minuten nog niet te merken. Voice opende sterk en nam de leiding. De voorsprong bleef klein en de wedstrijd ging gelijk op. Celeritas kwam vlak voor rust op voorsprong en gaf deze tot het rustsignaal niet meer uit handen. Bij rust was het 7-9.

De twee helft had Voice meer moeite om de verdediging van Celeritas te verschalken. Een aantal keer werd de bal op de paal of lat gegooid. Deze missers kwamen Voice duur te staan, want Celeritas kwam wel tot scoren en breidde zo de voorsprong verder uit. De laatste vijf minuten kwam Voice met een paar snelle goals nog terug in de wedstrijd, maar het was te laat om nog voor gevaar te kunnen zorgen. Uiteindelijk moest Voice met een 14-18 verlies genoegen nemen.

Verslag: Dieter Bakker