De handballers van Voice hebben de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen van Aalsmeer. In sporthal Strijland won Voice door een uitstekende tweede helft met ruime cijfers: 26 – 9. Eerder dit seizoen werd nog met een doelpunt verschil verloren. Voice miste toen door blessures enkele spelers. Nu, met een bijna compleet team, kwam de ploeg sterk uit de startblokken. Binnen 20 seconden had Voice al het eerste doelpunt gescoord. Met enkele snelle aanvallen werd Aalsmeer gelijk verder op achterstand gezet. Bij een 5-1 voorsprong kreeg Voice het opeens lastig. Er werd gehaast en slordig gespeeld. Aalsmeer kwam in die fase terug tot 5-4. Deze stand bleef zo’n 5 minuten op het bord staan. Toen kreeg Voice het ritme weer te pakken en liep de ploeg uit naar een 11-6 voorsprong bij rust. Het goede spel werd de tweede helft voortgezet. Voice zette Aalsmeer gelijk onder druk en bouwde de voorsprong snel uit. Verdedigend werd weinig weggegeven. Voice gaf Aalsmeer geen kans om nog iets te maken van de wedstrijd. Uiteindelijk boekte Voice met 26-9 wederom een ruime overwinning. De ploeg eindigt door de overwinningen van de laatste weken op de 5e plaats van de ranglijst. Uiteindelijk boekte Voice met 26-9 wederom een ruime overwinning. De ploeg eindigt door de overwinningen van de laatste weken op de 5e plaats van de ranglijst.

Verslag: Dieter Bakker
Foto’s: Aalt Guliker