Sparta Korfbal is trots op alle vrijwilligers die actief zijn binnen onze vereniging. Om extra stil te staan bij de inzet vrijwilligers benoemd Sparta Korfbal ieder jaar de vrijwilliger van het jaar. De leden van Sparta Korfbal hebben dan de mogelijkheid om iemand naar voren te schuiven die volgens hen bovengemiddeld inzet toonde voor de leden en de club en die met passie en drive de vrijwilligerstaak uitvoert. Echter dit jaar werden er in de stemmingen meerdere personen erg veel genoemd en daarom is besloten een uitzondering te maken en twee personen aan te wijzen als vrijwilliger van het jaar.

Dennis van Sluijs. Dennis is met hart en ziel verbonden met Sparta Korfbal. Naast het trainen, coachen en begeleiden van een team heeft Dennis binnen de club ook de scheidsrechter rol opgepakt. Niet alleen is hij bondsscheidsrechter geworden, maar ook heeft hij de scheidsrechter commissie opgericht en andere vrijwilligers gemotiveerd om hierin mee te helpen. Dennis is onlangs toegetreden tot het bestuur en is daarnaast ook actief binnen de technische commissie. Kortom een vrijwilliger om trots op te zijn!

René Slegh. De andere super vrijwilliger is René Slegh. René is al heel veel jaren actief binnen Sparta Korfbal en is naast trainer, coach en begeleider ook zeer actief binnen de technische commissie. Als voorzitter van deze commissie handelt hij samen met een team alle korfbal technische zaken af zoals teamindelingen, korfbal vraagstukken en reglement onderwerpen. Naast al deze activiteiten nam René ook de rol als tijdelijke hoofdtrainer van de selectie op zich halverwege het seizoen. Kortom een vrijwilliger om trots op te zijn!

Vanuit Sparta Korfbal willen wij Dennis en René ontzettend bedanken voor hun inzet en vooral passie richting leden en vereniging. René zal eind dit seizoen de club helaas verlaten, maar met Dennis hebben wij nog steeds een geweldig voorbeeld in huis. Uiteraard willen wij alle vrijwilligers binnen Sparta Korfbal bedanken en hopen wij door deze actie dat vrijwilligers zich blijven inzetten voor onze vereniging, want uiteindelijk zijn vrijwilligers onmisbaar voor het voortbestaan van onze vereniging.