Afgelopen zaterdag stond het derde duel van Telstar 1 op het programma. Om 15:30 uur floot de scheidsrechter in. Even daarvoor had Telstar 2 al het goede voorbeeld gegeven door na een bloedstollende slotfase te winnen. Sander Voets wist als invaller de matchwinner te worden door in de laatste halve minuut te scoren.

De eerste goal werd gemaakt door VIKO. VIKO, dat ervoor koos om de gehele wedstrijd achter te verdedigen, was duidelijk niet uit de kleedkamer gekomen om een mooi spelletje te spelen. Ondanks dat waren ze wel effectief wat niet gezegd kon worden van de ploeg uit Hoevelaken. Het rendement was laag en er werd relatief vaak ongeduldig gespeeld. Telstar wist nog de 1-1 te maken maar wist de rest van de wedstrijd niet meer op gelijke hoogte komen met VIKO. De ploeg uit Vianen had minder kansen nodig voor een doelpunt en dus liep Telstar de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Met een tussenstand van 9-5 werden de kleedkamers opgezocht.

Na rust wist Telstar uit haar eerste twee schoten direct twee doelpunten te maken. Het geloof in een overwinning kwam weer terug. Telstar wist niet dichterbij te komen dan twee doelpunten verschil. Er bleef om en om gescoord worden en zo werd de wedstrijd uiteindelijk ook afgesloten. Na afloop stond er een 15-13 uitslag op het scorebord.

Werk aan de winkel voor de equipe van Daan van der Klis. Na drie nederlagen op rij wordt het tijd voor een overwinning om bij de onderste regionen weg te komen. het rendement zal zeker een stuk omhoog moeten om kans te maken op een overwinning. Telstar is bijna de minst scorende ploeg uit haar poule. A.s. Zaterdag mag Telstar op bezoek bij Swift in Amsterdam. Swift wist tot nu toe alle wedstrijden in winst om te zetten, maar Telstar zal er niet heen gaan om overlopen te worden. Winnen zal het devies zijn en daar zal hard voor gewerkt moeten worden. Telstar 2 zal om 15:20 beginnen waarna Telstar 1 zal afsluiten om 16:40. We hopen u in Amsterdam te ontmoeten!