Met een knappe overwinning op Ter Leede heeft Sparta Nijkerk haar koppositie verstevigd in de derde divisie. Het werd 0-4. Aanvankelijk ging de wedstrijd het eerste half uur gelijk op, maar zodra de aanvallende middenvelder van Ter Leede, Ian van Otterlo, met een rode kaart (twee keer geel) van het veld werd gestuurd, nam Sparta Nijkerk het heft in handen.

Nog voor rust scoorden de Nijkerkers twee keer. Na rust breidde de lijstaanvoerder de score uit. Na de 0-3 van Gilbrano Plet in de 65ste minuut speelde Ter Leede een verloren wedstrijd. Uiteindelijk maakte Rob Diderik nog de 0-4. Sparta Nijkerk staat op 27 punten, gevolgd door DVS’33 met 25 punten dat op Sportpark De Boekhorst won van VVSB (1-3).