Het zag er lange tijd naar uit dat ACV in Nijkerk drie punten zou pakken tegen de nummer twee uit de derde divisie Zaterdag: Sparta Nijkerk. ACV hield lange tijd de 0-2 in stand met goals van Boy Spijkerman en na een half uur Justin Mulder. Het had nog veel erger gekund met andermaal twee hele grote kansen van Koen Steg en Freddy Quispel. Na rust ging het spel op en neer en duurde het lang voordat een goal viel. In de slotfase snoepte Sparta Nijkerk alsnog een punt af van de ploeg uit Assen. Een kwartier voor tijd maakte eerst Mike Ahrens van dichtbij de aansluitingstreffer namens de Nijkerkers. Daar bleef het niet bij, want in de 86e minuut was het Janic Makizodila die vanuit een corner de eindstand besliste op 2-2. Doordat FC Lisse tegen Odin bleef steken op 3-3, blijft het verschil tussen FC Lisse en Sparta Nijkerk één punt. Verslag: Kees van den Heuvel.