De handballers van Voice zijn de competitie begonnen met een thuisnederlaag. Een slechte tweede helft werd de ploeg fataal. Tegen Houten werd met 13-20 verloren.

Voice begon sterk aan de wedstrijd. Na zo’n 10 minuten stond de ploeg 4-1 voor. Daarna liep het even wat minder en kon Houten terugkomen tot 4-4. Voice pakte daarna weer het initiatief en bouwde weer een kleine voorsprong op. Bij rust stond het 8-6 in het voordeel voor de thuisploeg.

In de tweede helft leek er aanvankelijk geen vuiltje aan de lucht. Houten scoorde wat makkelijker, maar Voice behield de marge. Na vijf minuten ging het mis. Kansen werden niet meer gescoord en Houten wist met een paar welgemikte schoten langszij te komen. Het lukte Voice niet meer om terug in de wedstrijd te komen. Daarmee ist de ploeg het seizoen met een domper begonnen.

Verslag: Dieter Bakker