NSC staat tot nu toe garant voor vermakelijke duels in de Hoofdklasse. Zaterdag werd de derde winst eenvoudig gerealiseerd tegen DETO (6-1). De Nijkerkers zijn tot nu toe een echte aanwinst voor de Hoofdklasse met in elke wedstrijd genoeg doelpunten.

Rob Schoon

Als hoofdtrainer is John Kamphuis zeer tevreden over het verloop van de competitie tot nu toe. Met vier overwinningen en twee nederlagen staat zijn ploeg op een keurige vierde plaats op de ranglijst. ,,Niet alleen over de resultaten ben ik tevreden, maar ook vanwege het spel. Als trainer is het wel zo fijn dat je kunt genieten van je ploeg naast de resultaten. En ik denk dat onze duels vermaak bieden, want er vallen genoeg doelpunten.”  

Kamphuis ziet het als voordeel dat zijn selectie weinig wijzigde. ,,We zijn al een ingespeeld geheel. We konden dus doorbouwen in plaats van opbouwen en dat zie je terug. Het niveauverschil in de Hoofdklasse is echter niet groot en tegenstanders laten zich echter niet meer verrassen, dus we moeten blijven verbeteren.”

Lees de rest van het artikel in de krant of op Stadnijkerk.nl