Eetcafé De Wiekslag heeft de spelers van het vriendenteam sc Hoevelaken voorzien van nieuwe shirts en nieuwe trainingspakken. De vroege sponsoring in het startende seizoen is niet alleen voor Hoevelaken 5 een primeur, het is ook voor de nieuwe uitbaters van Eetcafé De Wiekslag een bijzonder moment.  

Bart en Astrid van Deuveren hebben per 1 augustus 2019 de horecagelegenheid aan De Wiekslag overgenomen en stappen al direct als sponsor bij sc Hoevelaken in. “Dit team is al een jaar of vijf als vriendenteam bij elkaar”, zegt Bart van Deuveren over de sponsoring. “Onze zoon Jan voetbalt in dit team en ik ben er zelf al veel zaterdagen bij geweest om te kijken. Nu wij onze eigen zaak hebben is dit een mooi moment om het team in het nieuw te steken”.

 

Hoevelaken 5 in nieuwe shirts van Eetcafé De Wiekslag. Staand vlnr: Peter van Tol (teamleider), Joris Heinhuis, Jan van Deuveren, Rolando van Tol Castro, Mart te Lindert, Bart van Deuveren, Astrid van Deuveren. Voor vlnr: Jordy Ruting, Martijn van Ravenhorst, Joep van Zadelhoff, Ben van Rijssen, Ivar Nagel, Floris Zwart.