Zaterdag 14 september was het dan weer zover. De zomerstop is voorbij en de meiden van Majorette Showteam Nijkerk hadden weer een wedstrijd. Dit keer hoefden de meiden niet zo ver, ze mochten namelijk naar sporthal Corlear in Nijkerk! Deze wedstrijd organiseerde de vereniging zelf. Het programma voor deze dag was gevuld met 140 optredens met deelnemers uit het hele land. De meiden uit Nijkerk waren vertegenwoordigd met 9 optredens en mochten maar liefst 6 prijzen mee naar huis nemen.

Het duo Jasmijn Fox en Esmee Vastenburg behaalde een 1e plaats. Noa van Essen en Naomi Dirksen behaalden in dezelfde klasse een 2e plaats. Het junioren ensemble behaalde een prachtige 1e plaats. Ook het senioren ensemble behaalde een prachtige 1e plaats.  

Marjon van Essen behaalde met haar solo een nette 2e plek Ook Denise Mulder behaalde met haar solo een nette 2e plek. De dames kijken terug op een gezellige wedstrijddag in eigen stad. Zaterdag 28 september hebben de dames weer een concours, dan mogen ze afreizen naar IJsselmuiden.