“Untitled” 2e, “Teen Rebels” 5e, duo Sharon & Maaike 4e en Sharon 12e op het NK 2019”.
Na 5 zware ranking wedstrijden dit seizoen  wist zowel het juniorenteam “Teen Rebels” als het volwassenenteam “Untitled” zich te plaatsen voor de “Nederlandse kampioenschappen 2019”. Zaterdagochtend om 07:15 vertrokken wij met 27 dansers en enorm veel aanhang richting Wijchen waar het NK plaatsvind dit weekend.

Het juniorenteam “Teen Rebels” liet zien dat zij niet voor niets bij de beste groepen van Nederland horen en lieten na de eerste ronde 5 teams achter zich. Ondanks een aantal grote fouten wisten zij zich toch te plaatsen in de finale. Tegen de 6 beste teams van Nederland dansten zij de finale en maakte zij de wat mindere eerste ronde meer dan goed met hun uitstraling en energie

Dit werd dan beloond met de titel “5e van Nederland”! Een nieuw team en in 1 seizoen al zo’n mooie prestatie! Dat beloofd veel voor volgend seizoen! Toppers!  

Ook het Adults team “Untitled” had wat opstartproblemen in de eerste ronde. Ondanks dat wisten zij meerdere teams achter zich te laten en zich met de 5 beste teams van Nederland te plaatsen in de finale.

De laatste 5 teams gaven alles in de finale en iedereen steeg dan ook boven zichzelf uit. Het was een spannende strijd maar zij wisten een prachtige 2e plaats te bemachtigen! “Untitled” dus 2e van Nederland! Yes!

“Untitled” wist naast hun 2e plaats ook nog eens Ranking kampioen 2018/2019 te worden door de hoogste scores te hebben behaald over het gehele seizoen.

Naast de 2 succesvolle teams wist het duo “Sharon & Maaike” in een strijd met 30 andere duo’s de 4e plaats van Nederland te bemachtigen! De dag erna waren de solo categorieën aan de beurt. Sharon van der Horst knalde de voorrondes door en gaf alles wat zij had in de halve finale. Goed voor een prachtige 12e plek in de solo categorie op het NK.

Foto’s:

Zwarte jasjes: Teen Rebels

Legerjasjes: Untitled