De gekte rondom de Menindoor Nijkerk is begonnen, alle records zijn verbroken! Ondanks dat we nog volop in de zomer leven, is het voor menners belangrijk zich te gaan verdiepen in de indoorwedstrijden en dat geldt dus ook voor menners die mee willen doen aan de prestigieuze Menindoor Nijkerk.

Zaterdagochtend om 10 uur werd de digitale link actief waarop mensen zich konden inschrijven voor Menindoor Nijkerk welke plaatsvindt op 31 oktober, 1 en 2 november georganiseerd door Menclub De Lange Boom bij Manege Luxool.

Welgeteld zes minuten na het openen van de lijnen zaten de rubrieken enkelspan pony en tweespan pony’s al vol! Binnen twintig minuten waren er al 187 inschrijvingen! Dit zorgde voor hectische toestanden op het secretariaat met name omdat het Google automatische antwoordsysteem hierdoor overbelast raakte en dit handmatig vervolgd diende te worden.

Doordat deelnemers geen bevestiging kregen van hun inschrijving raakten sommigen in paniek en hebben zich vervolgens soms wel 5 x opnieuw ingeschreven! 

Het filmpje laat zien dat er niet achterover geleund kan worden door het secretariaat tijdens de inschrijvingen

Om 16.00 uur waren alle rubrieken vol, er zijn voor de snelle beslissers alleen nog startplekken beschikbaar voor de rubriek enkelspan paard!

Wel kan men zich blijven inschrijven, wanneer er nog reserve plekken beschikbaar zijn, sluit u aan in de rij.

Een bijdrage van Petra de Graaf, Business Creative. Het is niet toegestaan om dit bericht zonder toestemming op een ander medium te plaatsen.