De Nijkerkse vergelijkingssite Slimster heeft een Friends of Search Award gewonnen en liet internationale bedrijven zoals Europcar en SKODA achter zich. Deze prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die uitzonderlijke prestaties neerzetten op het gebied van zoekmachine marketing.

Beste strategie voor vindbaarheid in Google

Het Nijkerkse Slimster ontving de prijs tijdens het Friends of Search-congres in Amsterdam, de grootste bijeenkomst in de Benelux voor vakmensen op het gebied van zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing is het verbeteren van zoekresultaten in Google en andere zoekmachines en wordt ingezet om websites beter vindbaar te maken. Het Nijkerkse Slimster gooide hoge ogen met haar strategie voor zoekmachine optimalisatie en werd unaniem tot winnaar uitgeroepen door een onafhankelijke en internationale vakjury.

Ware teamprestatie

Marco Schuurman, mede-eigenaar van Slimster en zusterbedrijf Increase, nam op dinsdag 4 februari de prijs in ontvangst: “Ik ben megatrots op het hele team dat Slimster deze prijs wint tussen grote merken als Europcar en SKODA. In nauwe samenwerking met Increase hebben we de afgelopen jaren grote stappen gezet. De samenwerking tussen beide bedrijven is erg sterk, we leren iedere dag van elkaar en onze klanten profiteren daar maximaal van”.

Slimster is de snelst groeiende online vergelijker van Nederland, die je helpt bij het vinden van de beste deal voor verschillende producten en diensten. Inmiddels heeft Slimster meer dan 2.000 geselecteerde bedrijven aangesloten, groot en klein, van webwinkel tot bouwbedrijf. Zusterbedrijf Increase<http://increase.nl> is een digitaal marketingbureau die bedrijven helpt om meer uit hun website en social media te halen. Zij werken regelmatig met grote merken zoals Girav, NHA en meer.

Het is niet de eerste keer dat Slimster in de prijzen valt. In 2018 wonnen Slimster & Increase een Dutch Search Award op het gebied van zoekmachine marketing. Daarnaast wonnen beide bedrijven al 3 jaar op rij een FD Gazelle. Ook in 2020 wordt een flinke groei verwacht. Om deze groei mogelijk te maken, verhuist Slimster medio 2020 samen met Increase naar Amersfoort.