Sparta Nijkerk heeft ook de returnwedstrijd gewonnen van Jodan Boys. Op een snikhete Ebbenhorst werd het 2-1 in het voordeel van de Nijkerkers. In de strijd om promotie naar de derde divisie speelt het team nu de komende week tegen Eemdijk, de ploeg van voormalig Veensche Boys-spits Yannick Bouw. Sparta Nijkerk had het betere van het spel, maar af en toe kon de opponent uit Gouda redelijk wat speldenprikken uitdelen. De solide achterhoede van Sparta Nijkerk bleek tot de rust evenwel feilloos. In de tweede helft vielen uiteindelijk de bevrijdende goals voor Sparta Nijkerk. Na een voorzet van Plet op Adriaan Kruisheer werd in de zestigste minuut de 1-0 binnengekopen. Tien minuten later stond het echter weer gelijk (1-1) door Brank. Die vreugde was van korte duur, want Jesse Buitenhuis, die al eerder de Nijkerkers op voorsprong kon brengen, maakte de 2-1.