NSC verliest met 1-5 van CSV Apeldoorn in een wedstrijd waarin het zelfvertrouwen ontbrak. Op het ogenblik is het los zand bij de Nijkerkers, er moet wat veranderen om het tij te keren.

De thuisclub begon helemaal niet slecht aan de wedstrijd en kreeg een paar kleine kansjes via De Ridder en Ent. Uit een vrije trap was het CSV dat de score opende via oud speler van NSC Van Schooten die prima binnen kopte. NSC bleef aandringen, maar als er slechte passes worden gegeven waaruit gescoord wordt dan kun je de beste bedoelingen hebben maar daarmee kom je niet terug in de wedstrijd.

Na de rust was het snel een gelopen wedstrijd, NSC kreeg een penalty tegen waarin beide spelers vasthielden. Van Schooten maakte dankbaar gebruik van dit cadeautje Daarmee was de partij wel gespeeld en kon CSV aan het doelsaldo werken. De 0-4 was een lachertje, zo slecht werd er verdedigd. Daaruit kon je wel opmaken er weinig zelfvertrouwen in het team zit. De 1-4 van Beukers was een doekje voor het bloeden, wel een mooie goal trouwens. Dat Apeldoorn de 1-5 maakte deed er niet meer toe, de wedstrijd was toch al gespeeld.