Zaterdag 29 februari mochten de heren van Flevo het weer opnemen tegen de heren uit van SWOL. De vorige keer dat de heren dit mochten doen is deze wedstrijd geëindigd in een 8 – 9 waarbij de heren van SWOL er met de punten vandoor gingen. De heren van Flevo waren dus deze keer gebrand om zelf de drie punten te veroveren bij de ploeg uit Zwolle.

De 1e periode begon sterk voor de heren uit Nijkerk, door een doelpunt van Jelle Wiersma in de tweede minuut van de wedstrijd kwam de ploeg op 0 – 1 voorsprong en na een goed uitgespeelde man meer met een doelpunt van Piet Heimen Bokkers vervolgens op een 0 – 2 voorsprong.

De tweede periode werd benut door de thuisploeg, en deze wisten in de eerste minuut een doelpunt te maken en de score te brengen naar 1 – 2. In de vierde minuut van de tweede periode slaagde Matthijs Jut er in om de bal tussen de doelpalen te leggen en voor de heren van Flevo de voorsprong uit te breiden naar een 1 – 3. In de laatste seconde slaagde de heren van SWOL er echter in om zelf ook nog een doelpunt te scoren en de eindstand van de tweede periode te brengen naar een 2 – 3.

De derde periode begon rustig en het eerste doelpunt viel pas na ruim drie gespeelde minuten. Hierbij wist Jelle Wiersma de heren uit Nijkerk naar een 2 – 4 voorsprong te brengen. Echter wisten de heren uit Zwolle binnen enkele seconde zelf ook een doelpunt te maken en werd de stand 3 – 4. De laatste minuut van de periode was aangebroken en die wisten de heren van Flevo te benutten. Hierbij werd door Ad van Twillert een doelpunt gescoord en de eindstand van de derde periode gezet op een 3 – 5 voorsprong voor Flevo.

In de laatste periode wisten beiden teams in de eerste minuten geen gebruik te maken van de man meers die zei gekregen hadden en werd er pas gescoord na ruim anderhalve minuut te hebben gespeeld. Dit doelpunt viel voor de heren van SWOL en de tussenstand werd 4 – 5. Binnen een minuut wisten de heren van Flevo door een schot van Piet Heimen Bokkers de tussenstand te zetten naar een 4 – 6. Kort hierna pakten de heren van SWOL nog een punt en werd de tussenstand gezet naar een 5 – 6. Met nog minder dan twee minuten op de klok wist Jelle Wiersma nog een doelpunt te pakken en de tussenstand te zetten naar een 5 – 7 voorsprong. Echter wisten de heren uit Zwolle dit terug te zetten naar 6 – 7. De laatste anderhalve minuut waren gespannen aangezien alles nog mogelijk was. Echter slaagde de heren uit Zwolle en uit Nijkerk er niet meer in de bal in het doel te werpen en was de eindstand bepaald op een 6 – 7 winst voor de heren van Flevo.

Doelpunten Flevo: Jelle Wiersma (3),  Piet Heimen Bokkers (2), Ad van Twillert en Matthijs Jut (1).

Voor de volgende wedstrijd mogen de heren het opnemen tegen Polar Bears H5 op zaterdag 7 maart. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in Ede.