Afgelopen weekend vormde Nijkerk het prachtige decor voor de Bouw Logistics Halve van Nijkerk. Een recordaantal deelnemers liep deze editie mee! Maar liefst 1.650 sportievelingen verschenen aan de starts van de verschillende onderdelen.

Om 15:00 uur heeft de Jumbo Veltink wandeling ons mooie evenement afgetrapt. Deelnemers konden 10, 15 of 21km wandelen en op iedere route was er meer dan genoeg te zien, te beleven en zelfs te proeven.

In de namiddag zijn ook alle hardlopers van start gegaan. Om 17:00 uur startte de Optiek Verkerk KidsRun. Gevolgd door de Bouw Logistics Halve Marathon met maar liefst 600 lopers! Om 19:15 uur startte er zo’n 300 lopers aan de Alfa Accountants 5km en om 19:20 uur klonk het startschot voor de laatste afstand, de Vreugdenhil 10km met ruim 400 lopers.

De organisatie kijkt na deze prachtige dag meteen vooruit. Op zaterdag 5 april 2025 staat namelijk de 10e editie op de agenda. Dus noteer deze datum vast in je agenda. De inschrijving voor de 10e editie is ook direct geopend, via: www.halvevannijkerk.nl

Maak kans op mooie prijzen

Iedereen die zich deze maand (april 2024) inschrijft maakt kans op mooie prijzen. Zo verloot de organisatie onder andere een waardebon van 100 euro van partner Runners4life, twee tickets voor Zomerspektakel Alphen met Afrojack en Krezip, een waardebon van 100 euro van Optiek Verkerk, een powerslide training (unieke slipcursus in Zandvoort) voor twee personen namens Ekris.

Limited edition T-shirt

Naast bovengenoemde fantastische prijzen, is er voor de vroegboekers ook een uniek Limited Edition loopshirt te verkrijgen. Iedereen die zich in de maand april inschrijft én het loopshirt besteld, loopt aankomende zomer al in dit toffe jubileumshirt! Op naar een fantastische 10e edite van de Bouw Logistics Halve van Nijkerk op zaterdag 5 april 2025!

Foto’s: Aalt Guliker en Henk Karelsen