De derde vrijdag van november is de Dag van de Ondernemer. De Nijkerkse VVD-fractie is de ondernemers in onze gemeente dankbaar. Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, een bruisende binnenstad en sponsoren verenigingen. De ondernemers zijn de basis van een welvarend Nederland.

In Nijkerk zijn veel ondernemers die een bijdrage leveren aan de levendigheid van de centra. Een van deze ondernemers is Kees Schalk, eigenaar van Optie1. Kees is sinds 1999 als ondernemer actief in de telecom sector. Sindsdien is de markt grondig veranderd. Waar er begin van het millennium Nokia’s en Sony Ericssons verkocht werden, zijn dat nu Samsungs en iPhones. Dat Optie1 met zijn tijd meegaat blijkt ook doordat zonnepanelen en beveiligingscamera’s verkocht worden. In het kader van de Dag van de Ondernemer heeft de Nijkerkse VVD een bezoek gebracht aan Optie1.

Ook is er een bezoek gebracht aan Tomassen ICT in Hoevelaken. Gert is een betrokken ondernemer die naast het ondernemen ook actief is bij lokale evenementen, zoals het top2000 café. Tomassen ICT richt zich op ICT-infrastructuur, onder andere bij grootformaat printers en scanners.

VVD Nijkerk-Hoevelaken is deze ondernemers dankbaar voor hun bijdrage aan de Nijkerkse economie en hun maatschappelijke betrokkenheid. In Nijkerk mag met trots gesproken worden over de bijdrage van lokale ondernemers.