In een rechtstreeks duel met koploper Celeritas hebben de handbalheren van Voice uitstekende zaken gedaan. In Bunnik werd met 16-23 gewonnen en de eerste plaats van de ranglijst overgenomen. Voice kende voorafgaand aan de wedstrijd een uitstekende reeks van zeven overwinningen op rij. De laatste verliesbeurt was uitgerekend tegen Celeritas. Beide ploegen hadden bij aanvang evenveel punten, hoewel Celeritas een wedstrijd minder had gespeeld.

In de openingsfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Voice wist de stugge verdediging van de tegenstander te passeren met snelle aanvallen. De ploeg had echter geen antwoord op de slimme combinaties van met name de middenspeler en de cirkelloper van Celeritas. Zo ontspon zich een spannende, gelijk opgaande wedstrijd. Aan het eind van de eerste helft lukte het Voice een kleine voorsprong te pakken. Met een handige, snelle actie van Voice werd de ruststand een seconde voor het fluitsignaal bepaald op 8-11.

In de tweede helft opende Voice de score met een snelle tegenaanval. Celeritas gaf zich niet gewonnen en bleef in het spoor. Net als de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig. Voice behield een kleine voorsprong. De laatste tien minuten kwam Celeritas minder makkelijk tot scoren en Voice profiteerde optimaal. Met enkele snelle aanvallen werd het verschil langzaam groter. Celeritas had niet meer de kracht om terug te komen. Voice pakte zo een onverwacht ruime overwinning. Door de zege staat de ploeg, met nog twee wedstrijden te gaan, bovenaan.

Verslag: Dieter Bakker