De handballers van Voice hebben hun thuiswedstrijd tegen Greenpark/ Aalsmeer gewonnen. Voice speelde bij vlagen slordig en sprong weinig zorgvuldig met de kansen om, maar won eenvoudig met 30-14.

Aalsmeer opende de score. Voice had moeite om in het ritme te komen en speelde in de beginfase niet goed. Na tien minuten kwam er meer rust in het spel en kwam Voice op voorsprong. Het spel werd beter en Voice profiteerde van de ruimte in de verdediging van Aalsmeer. Ondanks dat kansen gemist werden, werd het verschil tussen beide ploegen snel groter. De stand bij rust was al 16-8.

Voice opende de tweede helft sterk met drie doelpunten op rij. Daarna zakte het niveau weer en kwam Aalsmeer weer tot een aantal goals. Op deze kleine inzinking na speelde Voice de tweede helft zonder al te veel problemen uit. Met een wat betere afronding had de score zelfs nog groter uit kunnen vallen de ruime 30-14 overwinning.

Volgende week is, in Bunnik, koploper Celeritas de tegenstander. Bij winst neemt Voice de eerste plaats over, een verlies betekent vrijwel zeker dat een eventuele titel uit beeld is.