Zing jij ook het Wilhelmus op een spetterende manier mee tijdens het EK? Johnny Glitter en producer Jeroen Hamer (Pro Recordings) hebben het nationale erfgoed in een nieuw jasje gestoken en hebben hierbij de hulp ingeroepen van de Nederlandstalige popzanger Jeroen Weerdenburg , bekend van oa. De hitsingle “1 nacht”.

‘Het is een lekkere uptempo plaat waarin verschillende muziekstijlen naar voren komen. “de bedoeling is dat we massaal achter het Nederlands elftal gaan staan en dat we allemaal lekker los kunnen gaan” aldus Johnny Glitter. Na het TV optreden in Holland’s Got Talent vond Johnny Glitter het wel tijd om weer eens van zich te laten horen. Hij schreef samen met Jeroen Hamer speciaal voor het EK deze geweldige uptempo versie van het Wilhelmus.

Jeroen Weerdenburg, een echte nederpop zanger die regelmatig te horen is op vele radiostations waaronder RadioNL, heeft het inzingen van het Wilhelmus gedeelte voor zijn rekening genomen. Nu het EK voor de deur staat, is dit het ideale moment om weer met het hele land te gaan feesten en onze voetbalhelden te steunen! De bedoeling is dan ook dat deze heerlijke versie straks door de voetbalstadions heen galmt! Nu alleen nog de finale en dan is het feest helemaal compleet!!