In een levenslustige wedstrijd tegen Jonathan heeft Veensche Boys aan het langste eind getrokken. Onder de rook van Slot Zeist won het team van hoofdcoach Erik Assink met 2-3. Namens Veensche Boys scoorden Danny Brouwer (2x) en Tom van Donselaar.

Voor de neutrale toeschouwer was het een attractief duel. Het spel ging op en neer, met aan beide kanten diverse kansen. Een kwartier na het beginsignaal werd dat in een kort tijdsbestek vertaald in een hele reeks goals. Goudhaantje in de eerste helft werd namens de Blauwe Helden Danny Brouwer. Hij scoorde na een kwartier, waarna Jonathan zich krachtig terugknokte. Een vrije trap van Jesse Bertens bracht de Zeister ploeg terug in de wedstrijd. Nog geen twee minuten later was het opnieuw Brouwer die scoorde in de nok van de goal na mooi combinatievoetbal van Julian Buitenhuis en Alwin van Domselaar. Maar ook nu keerde Jonathan terug in de wedstrijd. Wederom scoorde namens de tegenstander Jesse Bertens, in exact dezelfde hoek als waar hij eerder de vrije trap deponeerde. Doelman Wessel Bosman grabbelde net mis. Na rust was de vaart een tijdje uit de wedstrijd. Pas toen Tom van Donselaar scoorde namens Veensche Boys (2-3) was het weer billenknijpen geblazen. De ploeg uit Nijkerkerveen had evenwel het geluk dat Jesse Bertens geblesseerd uitviel en de voorhoede van Jonathan onvoldoende in stelling kon worden gebracht. Met moeite werd daarna de zege over de meet gebracht. Foto Kees van den Heuvel