Door het corona-virus kunnen culturele activiteiten waaronder de activiteiten rondom 75 jaar Vrijheid in Nijkerk niet doorgaan. Er is hard gewerkt aan cursussen, lezingen, historische wandelingen, optredens. De culturele raad heeft naar een oplossing gezocht, zodat u toch van de activiteiten kunt genieten. Heeft u materiaal? Stuur het in. Samen met A1 mediagroep willen we het aanbod voor 75 bevrijding op televisie uitzenden. Afhankelijk van het aanbod kunnen we een of meerdere keren per week een programma van een uur samenstellen. Het gaat om lezingen, open cursussen op het gebied van (kunst)geschiedenis, schilderen, bloemschikken, koken, schrijven, dansen of musiceren.

 

Aanleveren materiaal

U levert zelf materiaal aan in de vorm van een filmpje of ingesproken diavoorstelling. Het materiaal mag niet langer duren dan 15 minuten. De voorkeur heeft 5 à 10 minuten. Lezingen zouden in afgeronde stukken van 10 minuten aangeboden kunnen worden. Het materiaal wordt tot een programma van een uur samengebracht.

 

U kunt uw bijdragen via WeTransfer sturen naar: cultuur@a1mediagroep.nl. Houd er rekening mee dat uw materiaal kan worden bewerkt.

Uitzendingen op Regio TV
De eerste uitzending kunt u verwachten op 30 maart. Het programma wordt uitgezonden op Regio TV, via Telfort te vinden op kanaal 1340, Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1340, T-Mobile kanaal 728 en Xs4All kanaal 1340.

Vragen of ideeën?

Heeft u ideeën of vragen, dan horen wij die graag. Wij laten u weten waar uw bijdrage aan moet voldoen.