Na twee matige wedstrijden van Telstar 2 ging het team van Willem Meuleman met een nieuw strijdplan de wedstrijd in. Telstar 2 werd vooraf gewaarschuwd; Woudenberg 2 mocht niet worden onderschat. Het team sprak daarom ook af om direct 100% te geven en scherp te beginnen. De afspraak was om de wedstrijd bij rust al te beslissen. En dat lukte.

Wat de afgelopen weken telkens niet lukte, lukte afgelopen zaterdag wél. Er werden goede aanvallen gespeeld en belangrijker: de kansen werden afgerond. In het begin leek Woudenberg 2 nog redelijk mee te komen in het tempo van Telstar 2. Door het uitstekende voorverdedigen van de heren stopte Woudenberg met scoren en kon Telstar hun voorsprong uitbreiden. Dit resulteerde in een grote voorsprong bij rust.

In de tweede helft probeerde Woudenberg op verschillende manieren in de wedstrijd te komen. Dit deden ze onder andere door wat wissels in te voeren. Daarnaast leek het hun tactiek om vooral op de doorloopbal te spelen. Hier zijn nog wel wat doelpunten uit gescoord, maar Woudenberg kon niet aanhaken. Telstar bleef kansen afronden, waardoor het geen spannende wedstrijd meer werd.

Na de wedstrijd klonk Telstar 2 tevreden. Er is collectief gespeeld en voor elkaar gevochten. Er werd over verschillende schijven gescoord. Met een eindstand van 13-21 staat Telstar 2 bovenaan in de poule.

Ook Telstar 1 mocht het opnemen tegen Woudenberg. Een spectaculaire overwinning van “ons” 1ste tegen de oude club van trainer Daan van der Klis. De gehele selectie mag met trots terugkijken op de 4 puntjes van afgelopen zaterdag.

Nu gaan we er even tussenuit en gaan we genieten van de feestdagen. Dit zal voor veel van ons niet lang duren, want in het begin van het nieuwe jaar speelt een groot deel van de selectie een toernooi in Portugal. Daarna begint de “echte” competitie weer. Op 11 januari spelen we een zeer belangrijke wedstrijd tegen KZ Danaïden. Wij kunnen jullie aanmoediging heel hard gebruiken deze wedstrijd, aangezien deze ploeg onze directe concurrent is. KZ Danaïden staat namelijk op de tweede plek en kan de koppositie overnemen bij winst. Wij zien jullie dus graag met alle trommels en toeters op 11 januari in ‘De Slag’ om 18:05 uur.