Petra Rakhorst en Margreet Koele gaan de nacht van Bart rennen. Dat is op 6 juli aanstaande op het Media Park te Hilversum (21.00 uur). In de geest van de overleden presentator Bart de Graaff, die iedereen ’s nachts wakker hield, gaan vele lopers Nederland wakker schudden om de impact van nierziekten zichtbaar te maken.  

 

De Nacht van Bart is een rebelse sponsorrun, die overal dwars doorheen en tegenin gaat. De run gaat door tv-studio’s en over het Media Park. Onderweg kom je de teringtubbies tegen en ren je door een blacklight street. Ook staan er DJ’s langs de route en de avond wordt afgesloten met een uniek eindfeest met een bekende artiest. Door mee te rennen met de Nacht van Bart wordt bijgedragen aan wetenschappelijk onderzoek om nierziekten te genezen. Tevens help je de Bart de Graaff Foundation met de ondersteuning van hun Bikkels.

Margreet Koele: ‘We hopen op een betere kwaliteit van het leven van nierpatienten. Help jij ons een prachtig bedrag bij elkaar te krijgen om zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan dit prachtige initiatief?’ Kijk voor meer informatie op www.nachtvanbart.nl