Zaterdag 2 maart vindt de jaarlijkse potgrondactie plaatst in Nijkerk. Stichting COEN wil de opbrengst van deze actie gebruiken voor de verwarmingsinstallatie van het wooncomplex voor minder begaafde mensen in Sfântu Gheorghe. Tussen 09.30 en 14.00 uur zullen vrijwilligers bij u aan de deur aanbellen om potgrond en koemestkorrels te verkopen.

U koopt al een zak potgrond van 40 liter voor 5 euro en 4 zakken voor 18 euro! Voor een zak koemestkorrels van 10 kg betaalt u 11 euro. Betalen kan contant of via een QR-code. Bestellingen voor het buitengebied van Nijkerk, die op vrijdag 1 maart bezorgd zullen worden, kunnen besteld worden via het bestelformulier (https://forms.office.com/r/1tmRHRR1Q1) op de website (www.stichtingcoen.nl). We kunnen helaas niet garanderen dat we in alle straten venten. Wilt u er zeker van zijn dat u potgrond of koemestkorrelzakken krijgt? Dan kunt u ook uw bestelling doorgeven via het bestelformulier op onze website (zie bovenstaande link). U kunt uw bestelling op zaterdag 2 maart a.s ophalen tussen 10.30 en 14.00 uur bij de Fontein(Ds. Kuypersstraat 2)!

Het doel

Na het vele voorbereidende werk, verricht door onze contactpersoon in Roemenië Peter Makkai, en ruim 3 jaar bouwtijd is de oplevering in zicht.. De verwachting is dat de officiële opening van het complex medio mei 2024 zal plaatsvinden. In het wooncomplex hopen anders begaafde mensen onder begeleiding te gaan wonen. Er worden 16 appartementen in het complex gerealiseerd. Naast deze appartementen komen er nog gezamenlijke ruimten en kantoren op de begane grond. De afgelopen jaren hebben we meerdere donaties kunnen doen aan dit complex, waaronder voor de realisatie van één appartement en voor de elektriciteitsinstallatie. De opbrengst van deze potgrondactie zal volledig voor de verwarmingsinstallatie zijn. Wilt u het werk van stichting COEN financieel steunen, dan kunt u een gift overmaken op Stichting COEN Nijkerk NL 98 RABO 0347840000 onder vermelding van Potgrondactie 2024.

Voor meer informatie zie onze website (www.stichtingcoen.nl).