Graag wil het bestuur kunstenaars en performers uitnodigen deel te nemen aan Kunstroute Hoevelaken, het jaarlijkse culturele evenement in het laatste weekend in september. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deelname via onze website www.kunstroutehoevelaken.nl. Ondanks dat op dit moment nog niet te stellen is door de problemen met het Corona virus dat de Kunstroute Hoevelaken eind september zal doorgaan worden toch alle voorbereidingen daartoe getroffen. Mocht het onverhoopt niet doorgaan, zal het bestuur tijdig informatie hierover verstrekken.

Zoals gebruikelijk kunt u tijdens de Kunstroute uw eigen atelier, huis of tuin openstellen om uw kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen en Stoutenburg worden uitgenodigd om mee te doen.
Mocht u geen eigen geschikte ruimte hiervoor hebben of van buiten de regio willen deelnemen aan de kunstroute, dan kunt u dit kenbaar maken via het email adres info@kunstroutehoevelaken.nl. In dat geval wordt samen met u gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid aangeboden gastlocaties. Aanmelden kan tot 15 mei.

Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen. Bent u muzikant, dichter, zanger of danser of lid van een toneelclub of koor; de kunstroute staat ook voor uw optreden open!
De kosten voor deelname bedragen 30 euro. Hiervoor krijgt u alle materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd welke nodig zijn voor een geslaagd weekend.

Het afgelopen jaar deden 55 kunstenaars mee, zowel uit Hoevelaken als uit de wijde omgeving. Ondanks dat het weer tegenviel kon de kunstroute opnieuw vele bezoekers verwelkomen. Ons evenement wordt hoog gewaardeerd door zowel de deelnemende kunstenaars als door bezoekers.
Zie voor meer informatie www.kunstroutehoevelaken.nl , of via www.facebook.com/KunstrouteHoevelaken.