Ook dit jaar staat Manege Luxool weer van 21 t/m 24 februari in het teken van de Jumping Indoor Nijkerk. Vier dagen waar fanatieke combinaties, ruiter en paard, de strijd aan gaan voor de wel bekende Torenbokaal. Een team van vrijwilligers is ook deze editie weer bij elkaar gekomen om de wedstrijd tot in de puntjes te organiseren. Er zijn een aantal wijzigingen door gevoerd deze editie om het flexibel starten te promoten. Maar ook om de combinaties meer kans te bieden om zich te kunnen kwalificeren voor de FINALE!

Vrijdag en zaterdag zal naast spectaculaire paardensport en finales ook worden gezorgd voor Live entertainment. Frans Kas heeft een muzikaal team samengesteld om u deze avonden van goede muziek te voorzien. Wij kunnen daarom vrijdagavond onder andere genieten van zanger Denny Timmers welke zorgt voor de Brabantse gezelligheid. Tijden de  finales zaterdagavond gevolgd door het ruiterfeest zullen DJ Petertje en zanger Tim Bouw ervoor zorgen dat u niet stil kunt blijven zitten en de voetjes van de vloer gaan.

De accommodatie  zal ook dit jaar weer netjes worden aangekleed. Er zal een prachtig parcours worden gebouwd met mooie hindernissen en natuurlijk de Nijkerktoren zal prominent aanwezig zijn. Wij nodigen iedereen uit naar deze wedstrijd te komen kijken en met ons het  feest te komen vieren, toegang is gratis. Vrijdag avond om 19.30 uur zal het parcours stralen met hindernissen van wel 1.40m!

Natuurlijk kan naast fantastische sponsoren, en top combinaties een wedstrijd als de Jumping Indoor Nijkerk niet zonder al onze vrijwilligers en willen daarom onze dank uitspreken naar iedereen die mee helpt om de Jumping Indoor Nijkerk tot een succes te maken! Een speciale dank zal dit jaar uit gaan naar Teun van de Kamp welke al vele jaren als EHBO’er betrokken is bij deze wedstrijd en vereniging. Tijdens deze wedstrijd zal hij voor de laatste keer als EHBO’er inzetbaar zijn. Lijkt het jou ook leuk om als vrijwilliger te komen helpen, stuur dan een mail naar Neuderuiters@hotmail.com. Mocht je nog mee willen doen?? Schrijf je dan snel in via Equicompetition. Via deze app is het voor deelnemers en publiek ook mogelijk om tijdens de wedstrijd de start en uitslagen op de voet te volgen. Foto Aalt Guliker