Op woensdag 15 maart is er in het Israëlcentrum in Nijkerk een speciale avond over het hartland van Israël. Tijdens deze avond zullen we met elkaar nadenken over het Bijbelse hartland van Israël dat bestaat uit Judea en Samaria. Christenen voor Israël steunt al jaren Joodse gemeenschappen in deze gebieden juist omdat we het belang ervan erkennen.

Een van de mensen die hier woont, is Sondra Oster Baras. Zij zal deze avond te gast zijn om te delen over het leven in het hartland. Verder zal ds. Henk Poot een Bijbelstudie geven over het belang van het hartland binnen onze visie op Israël en zullen Pieter van Oordt en Andrew Tucker vertellen over de politieke aspecten van genoemde gebieden. Waarom mogen onze wijnen uit Judea en Samaria bijvoorbeeld niet het label ‘Afkomstig uit Israël’ krijgen?

De bijeenkomst vindt plaats in Israëlcentrum Nijkerk, Henri Nouwenstraat 34, 3863 HV Nijkerk GLD. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël. Vooraf opgeven is verplicht en kan via cvi.nl/hartlandavond of door te bellen naar: 033-2458824