Sparta Nijkerk heeft een wonder verricht in het competitieduel tegen VVOG. De Harderwijkers, die degradatie proberen te ontlopen, kwamen op de Ebbenhorst met 0-2 voor, maar die luxe voorsprong werd in de tweede helft weggegeven, waardoor de Nijkerkers met 3-2 wonnen. Dat heeft echter niet kunnen voorkomen dat FC Lisse kampioen werd in de derde divisie, want het won met 3-1 van Staphorst.

Het eerste kwartier viel het nog wel mee met het spel van Sparta Nijkerk, totdat geheel tegen de verhouding in VVOG de 0-1 scoorde in de zestiende minuut. Sparta was vervolgens de weg een beetje kwijt. Daarna viel ook nog de 0-2. Na de rust was het tijd om orde op zaken te stellen. Maurice de Ruiter frommelde de 1-2 erin en dezelfde Maurice maakte ook nog de aansluitingstreffer (2-2). Vervolgens haalde Sparta Nijkerk toch nog de drie punten op de Ebbenhorst na de 2-3 van Max Leeflang.