Sparta Nijkerk bekleedt een derde plek in de competitie na een salvo aan goals tegen VVSB. De club uit Noordwijkerhout ging thuis onderuit met 2-5. De meeste goals vielen in de eerste helft. Bij rust was het toen al 1-4 voor Sparta Nijkerk. Na een paar minuten opende Sparta Nijkerk al de score via vertrekkend spits Mark van der Weijden, maar Gyliano van Velzen maakte vrij snel voor VVSB de 1-1. Er werden vervolgens veel kansen gecreëerd aan beide kanten. Sparta Nijkerk toonde zich hierin de meest constante met goals van Mike Ahrens, wederom Mark van der Weijden en Tyrone Fonville. In de tweede helft maakte Sparta Nijkerk nog de 1-5 (hattrick Mark van der Weijden). Ricardo Kuijvenhoven bepaalde met een mooi afstandsschot de eindstand  op 2-5. Sparta Nijkerk speelt volgende week de kraker tegen koploper RKAV Volendam. Als de Nijkerkers dit duel winnen, naderen ze de koploper op drie punten. Foto Aalt Guliker, verslag Kees van den Heuvel