Afgelopen weekend namen maar liefst 15 turnsters deel aan de 3e wedstrijd in de 4e divisie turnen in Beekbergen. Er werd goud en zilver mee naar Nijkerk genomen. In de categorie Pupil 1-D1 kwam Lieke Dijksterhuis uit. Zij turnde, net als voorgaande wedstrijden stabiele oefeningen en eindigde op een keurige 6e plaats. Fay van Essen moest vanwege een blessure afzeggen. Bij de Jeugd 1-D1 deden Isabelle van Luijk en Jade Lans mee. Op de balk eindigde Isabelle zelfs als derde. Zij eindigde in het totaalklassement als 9e en Jade als 14e.

Benthe de Jong turnde een geweldige wedstrijd in de categorie Jeugd 2-F. Door op vloer als 3e te eindigen, op sprong als 2e en zowel op brug als balk als eerste te eindigen, kon het niet anders dan dat zijn goud behaalde in de totaalscore. Staphanie Schipper behaalde een mooie derde plaats op de sprong. In het eindklassement eindigde zij op een mooie 5e plaats in deze zelfde categorie. Ook Lieke v.d. Berg turnde een zeer goede wedstrijd. Door een eerste plaats op balk, 2e op zowel vloer als brug 2 en op sprong 6e, eindigde zij op een plachtige 2e plaats en ontving het zilver. In deze zelfde categorie kwamen Lisa Reijersen, Daisy van de Veen en Femke Veer uit, zij eindigden respectievelijk op de 7e, 8e en 11 plaats.

Bij de laatse groep Senior-D, kwamen maar liefst 5 turnsters van Excelsior uit. Manon Jongen greep net naast de medailles en werd vierde, op de voet gevolgd door Sanne van Dusschoten die vijfde werd. Marije van Bloemendaal en Nathalie Theebe behaalde nog een top-tien noterering en eindigde op een 7e en 9e plaats. Katie van de Veen sloot de lange rij turnsters van Excelsior en werd in deze categorie 13e. Aankomende week zullen de finaleplaatsen bekend worden. Door een groot aantal medailles in deze 3 wedstrijden, zullen zich voor Excelsior zeker nog turnsters weten te plaatsen die op 4 april gehouden wordt.