NSC Nijkerk is er wederom niet in geslaagd om zich los te weken van de laagste plekken in de eerste klasse. Zaterdag 17 februari werd met 2-3 verloren van asv Dronten. De laatste goal van Dronten werd in blessuretijd gemaakt.

Het was hotseknotsvoetbal in de beginfase. De gastheren kwamen al binnen vijf minuten op achterstand toen Yanick Leichtenberg de bal hoog in de nok van het doel van de Nijkerkers deponeerde. Vijf minuten later was het echter alweer 1-1 door een goal van Armando van Breda. Die maaide aanvankelijk over de bal heen, maakte een pirouetje en schoot alsnog met zijn rechterbeen binnen. Daarna waren er nog tal van kansen voor NSC, maar de bal wilde maar niet in de goal. De grootste kans daarbij was van Van Breda die Arslan Gumus bediende maar de bal ging keihard langszij.

Na rust sloegen de Drontenaren toe: Jeremy de Graaf zette via links voor en dezelfde Yanick Leichtenberg  scoorde bij de eerste paal. Even voor tijd leek er weer hoop voor NSC toen Kevin van Essen inkopte na een vrije trap, maar asv Dronten ging alsnog met de overwinning aan de haal toen beide invallers Rihairo Meulens en Willem Jelle Bos de hoofdrol voor zich opeisten en Bos na een voorzet van Meulens scoorde. Diezelfde Meulens moest in de slotseconden met rood van het veld, net als Maikel Bosch van Dronten.