NSC begon ijzersterk tegen Swift en stond met een paar minuten op 0-2 door twee goals van Yordi Grovenstein. Beide keren werd hij goed vrij voor het doel gezet door Zakaria El Bennay. NSC bleef de aanval zoeken en dat was ook de reden wat de 1-2 inleidde, na balverlies was er een snelle counter bij Swift. Dus na ruim 10 minuten was er al drie keer gescoord. De fase die daarna volgde was dat beide ploegen in evenwicht waren en de duels op het middenveld werden uitgevochten. Voor NSC kreeg Martina een grote kans op 1-3 en vlak daarna kreeg Swift een mooie kans op 2-2, gelukkig voor NSC deed hij niks met de opgelegde kans. Zo werd de rust met een 1-2 voorsprong bereikt.

De tweede helft ging Swift met een duidelijke boodschap het veld in en zette NSC behoorlijk onder druk. Dat resulteerde dan ook na 60 minuten in de 2-2. NSC had het zwaar en kwam maar moeilijk in zijn spel. Het spel werd wel beter na wat wissels waardoor het weer wat beter stond. NSC kon nu veel beter onder de druk uit voetballen en deed weer goed mee. Gescoord werd er niet meer. Op basis van de eerste helft had NSC meer verdiend, maar mag uiteindelijk ook blij zijn met een punt.