Als reactie op de uitnodiging van Radio NPO5 en Radio Gelderland om te praten over de commotie rond de nieuw gekozen naam van de nieuwe politieke partij heeft voetbalvereniging NSC snel gehandeld. De voetbalvereniging heeft een ludieke ledenwervingsactie gelanceerd voor de leden van de nieuwe politieke partij Nieuw Sociaal Contract (N.S.C.), opgericht door Pieter Omtzigt.

Sinds de bekendmaking van de politieke partij heeft NSC veel aandacht gekregen van zowel KRO NCRV als Omroep Gelderland, die de vereniging hebben uitgenodigd om over de verrassende nieuwe naam te spreken op de radio.

In een snelle reactie op deze uitnodiging heeft NSC een ludieke actie bedacht om nieuwe leden aan te trekken, zowel uit deze politieke partij als daarbuiten. Alle leden van Nieuw Sociaal Contract en hun kinderen zijn uitgenodigd om in 12 weken een gratis voetbaldiploma te behalen bij v.v. NSC. Ook alle andere kinderen die interesse hebben, zijn natuurliijk van harte welkom om kosteloos deel te nemen aan deze voetbalcursus.

Met deze ludieke leden wervingscampagne hoopt NSC hiermee nieuwe leden te verwelkomen en te laten zien dat je bij NSC met veel plezier goed kan leren voetballen.

Voorzitter van NSC, Mickel van de Poll, is enthousiast over de campagne: “We vonden het wel grappig dat we zijn uitgenodigd om over de naam Nieuw Sociaal Contract te praten op de radio. Dit was voor ons een mooie gelegenheid om onze ledenwervingscampagne nog een keer voor het licht te brengen.”

De voetbalcursus zal worden gegeven door ervaren trainers van v.v. NSC en zal plaatsvinden op het sportcomplex de Burcht. Deelnemers zullen de basisvaardigheden van het voetbal leren, zoals dribbelen, passen en schieten, en zullen aan het einde van de cursus een diploma ontvangen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de gratis voetbalcursus door een e-mail te sturen naar info@nsc-nijkerk.nl of door het contactformulier in te vullen op de website van v.v. NSC (www.nsc-nijkerk.nl). Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus geïnteresseerden wordt geadviseerd zich snel aan te melden.