Nsc begonnen de wedstrijd vol goede moed. En kwamen op een 0-1 voorsprong. Maar de tegenstander kwam beter in de wedstrijd, en maakte al weer snel de gelijkmaker. De tegenstander had de smaak te pakken en bouwde al snel uit naar een 3-1 voorsprong. Nsc probeerde weer wat beter in de wedstrijd te komen, en na een paar mooie aanvallen maakte Nsc terecht de 3-2 en leek zo de rust in te gaan. Maar de tegenstander scoorde vlak voor tijd 2 maal waardoor we de rust in gingen met een 5-2 achterstand.

De tweede helft starte Nsc meteen sterk en maakte binnen een kwartier de 5-3 en de 5-4 waardoor Nsc weer in de wedstrijd was. De tegenstander probeerde het nog wel maar kon Nsc niet tegenhouden. Het was een kwestie van tijd tot de gelijkmaker viel. En een kwartier voor tijd viel die dan toch de 5-5. Maar Nsc nam geen genoegen met een gelijkspel en zetten door. Het duurde ook niet lang tot de 5-6 viel en niet veel later viel ook de 5-7. Nsc neemt verdient de 3 punten mee nam naar De Burcht.