Goud en zilver voor turnsters NGV Excelsior Nijkerk tijdens 3e plaatsingswedstrijd te Beekbergen. Lieke vd Berg pakte het goud bij de junioren en Sanne van Dusschoten het zilver bij de senioren. Vandaag was de 3e plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie meiden. Benthe de Jong en Stephanie Schipper turnden bij de jeugd 1 en de Jong werd keurig 5e en Schipper 6e in het klassement.

Lisa Reijersen turnden bij de jeugd 2 en wist de 1e score te behalen op het toestel sprong, en een 3e score op het toestel vloer. Helaas door een val van balk werd Reijersen werd vandaag 4e in het eind klassement. Bij junioren turnden Nathalie Theebe en Lieke vd Berg hun wedstrijd. Theebe turnden een goede wedstrijd, helaas wat pech op brug en een val van balk wat een 12e plek voor haar betekenden. Vd Berg liet super oefeningen zien op sprong werd zij 4e, op brug 7e en zowel op balk als vloer wist zij de hoogste score neer te zetten, waardoor vd Berg goud won in de categorie junioren E.

Bij senioren turnden Marije van Bloemendaal, Manon Jongen en Sanne van Dusschoten. Van Bloemendaal turnden een goede wedstrijd en wist ook deze wedstrijd weer een plekje te stijgen in het klassement, met een 4e score op balk wist van Bloemendaal vandaag 8e te worden in het klassement. Jongen begon erg sterk op sprong en brug waarbij zij op beide toestellen de hoogste score behaalden, helaas op balk 2 vallen, zij moest deze wedstrijd genoegen nemen met plekje nummer 5.

Van Dusschoten turnde een goede sprong, maar viel helaas met haar brug oefening, we wisten op balk moest alles goed gemaakt worden en dat deed ze met een 1e score op dit toestel ook op vloer een goede score waardoor van Dusschoten deze wedstrijd het zilver  kreeg omgehangen. Nu is het afwachten wie er door zijn naar de Finale.

Verslag en Foto’s: Marieke Duits