Zaterdag 8 februari moesten de heren van Flevo aantreden om te spelen tegen (gedeelde) koploper Aqua Novio uit Nijmegen. Dit beloofde vooraf een zware en lastige wedstrijd te worden,  daarom had assistent-trainer Jelmer Kooij de hulp ingeroepen van 3 spelers van Flevo 2, Wouter Haandrikman, Ivar loos en Robert Koelewijn.

De 1e periode begon moeilijk voor Flevo. Ruben van den Bor moest het bad verlaten met een rode kaart vanwege een vermeende slaande beweging. Hij protesteerde hierbij ook nog fel tegen de scheidsrechters en daarom moest het team van Flevo 4 minuten met een man minder spelen. Dit wist Flevo te beperken door slechts twee tegendoelpunten te krijgen.

De 2e periode scoorden de bezoekers twee keer op rij. Daarna kreeg Flevo een strafworp mee. Deze werd gemist door Jelle Wiersma maar in de rebound werd deze alsnog gescoord door Wouter Haandrikman.

Periode 3 was een rustige periode, de ploeg uit Nijmegen wist drie keer te scoren op rij. Aan het einde van deze periode kreeg Flevo een man-minder situatie. Deze wist Flevo goed te verdedigen en er werd niet gescoord.

De laatste periode werd ingeluid met een doelpunt van Mathijs Jut die hiermee de stand op 2-7 zette. De bezoekers konden vervolgens nog scoren vanuit een midvoor situatie. Beide teams kregen daarna nog een man-meer situatie en wisten niet te scoren. In de laatste 30 seconden kreeg Flevo nog een strafworp mee. Deze werd feilloos benut door Piet Heimen Bokkers. De eindstand werd hiermee 3-8 voor Aqua Novio.

Doelpunten Flevo: Wouter Haandrikman, Mathijs Jut  en Piet Heimen Bokkers (1).

De volgende wedstrijd voor Flevo, is een uitwedstrijd in Zwolle bij Swol 1894 op zaterdag 29 februari. Dit team staat momenteel op de derde plaats. De thuiswedstrijd werd nipt met 8-9 verloren. Het beloofd dan ook een spannende en opnieuw lastige wedstrijd te worden voor Flevo.

Verslag: Patrick Zwart