Waar vorige week het herenteam al kampioen werd was het dit weekend de beurt aan het tweede jeugdteam. Ook zij stelde het kampioenschap veilig. Bij Jeugdteam-2 ging het vanaf het begin vooral tussen het team van BCH en het uiterste sportieve en sympathieke team van Selby uit Soest. De uitwedstrijd tegen Selby werd helaas met 4-2 verloren, maar omdat Selby in de wedstrijden tegen de andere tegenstanders wat meer punten verspeelde, startte BCH in de allesbeslissende thuiswedstrijd tegen Selby met één punt voorsprong.

Een 3-3 gelijkspel zou een mooi resultaat zijn, maar daar nam BCH geen genoegen mee. Een 5-1 overwinning maakte eigenlijk aan alle spanning een einde. In de laatste wedstrijd in Zeewolde volstonden twee punten om het kampioenschap definitief binnen te halen. Een 1-5 overwinning was uiteindelijk ruim voldoende voor het team bestaande uit Abe, Elise, Tessa, Lisa en Roos. Bijna alle teamleden waren daarnaast als zeer regelmatige invallers op de baan te vinden bij jeugdteam-1 dat ook bovenin meedraaide.

Voor beide teams resten nog de regiokampioenswedstrijden die moeten uitkomen wie het beste team van de hele regio is van 2019-2020.