Op zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 vertelt musicalgroep Hoevelaken het wereldberoemde verhaal van Jozef – de dromenkoning (Genesis). Ze doen dit op geheel eigen wijze, daarbij gebruikmakend van het script en de muziek van Gerard van Amstel en Gerard van Midden. Waar de bonte en ultravrolijke Joop van de Ende productie “Joseph and the amazing technicolor dreamcoat” een feelgood musical is, hebben Gerard en Gerard een heel andere insteek gekozen. 

Van de regisseur

In dit jaar van repeteren voor de musical zijn rollen veranderd in mensen zoals u en ik. De acteurs zijn steeds opnieuw uitgedaagd om op zoek te gaan naar de verbinding met eigen ervaringen. Naar persoonlijke gevoelens in het verleden en in de actualiteit. Macht en misbruik, MeToo, vrouwenemancipatie, mensenhandel, nachtmerries. Het Jozef verhaal is van alle tijden. Het gaat over hoe je omgaat met tegenslag en verlies. Over rouwen en over dromen, over veerkracht en verder gaan.

Waar droom jíj van? Waar rouw jíj over? Wat laat je daarvan zien in je leven? Wat laat jij achter? En vooral … hoe ga je weer verder? ​ Blijf dromen, blijf geloven, blijf hopen. En bovenal… heb lief. 

Een verhaal dat je niet mag missen. 

Kaarten verkrijgbaar bij de Hoevelakense Boekhandel, Boekhandel Roodbeen in Nijkerk  en door een mail te sturen naar nel.stoffelsen@kpnmail.nl

Voor meer informatie  kijk op www.musical-hoevelaken.nl