Met negen jaar oud was hij reeds de jongste discjockey van Nijkerk, en is nu met een eigen entertainmentbureau ook één van de jongste ondernemers van Nijkerk. Morris Blok (16) heeft het bedrijf Morr-is Entertainment opgericht en daarmee wil hij heel Nijkerk en omgeving aan het feesten krijgen.

Het bedrijf is in te schakelen voor zijn diensten als dj op bruiloften, schoolfeesten, events, borrels. Ook voor een compleet feest, met ballonnentogen en catering, ben je bij hem aan het juiste adres. En hij bestuurt een eigen partysloep, afkomstig van De Gezelligheid uit Leusden (te boeken via info@gezelligheid.com).  ‘Ik heb het bedrijf 12 mei opgericht. Toen zijn we begonnen met de KvK-inschrijving. Vanaf toen ben ik mijn website gaan bouwen en de socials in orde gaan maken en mijn toekomstplannen gaan trekken.’ Voorlopig wil hij alles vanuit zijn eigen huis gaan regelen. Daar is voldoende ruimte voor zijn spullen. Een kantoor is nog niet nodig. ‘Ik zit nog op school en ik wil nog wel mijn ding kunnen doen. Straks gaat veel aandacht naar mijn bedrijf, maar ik wil ook nog aandacht kunnen besteden aan mijn vrienden en mijn hobby’s.’ Morris heeft zojuist zijn examen afgerond en hij hoort 16 juni de uitslag. Daarna gaat hij een driejarige eventopleiding volgen in Hilversum. Morris heeft nog geen mensen in dienst. Hij wil samen met zijn vader en zijn vriend Stefan veel zelf gaan doen.

Morris heeft al veel praktijkervaring mogen opdoen via ID DJ Entertainment en oud-eigenaar Dennis van den Hoogen heeft hem ook voorzien van de nodige tips. ‘Ik heb sowieso veel aan Dennis gehad, want zonder Dennis had ik nooit gestaan, waar ik nu sta.  Daar ben ik hem heel dankbaar voor. En nu ga ik op eigen benen. Bij de Kamer van Koophandel vonden ze het wel een dingetje dat ik dit ging doen. Ze waren allemaal heel verbaasd dat ik nog zo jong was. Maar als ik iets voor ogen heb, dan moet het ook gebeuren. Sinds ik acht jaar oud ben, wil ik dit al. Dit is mijn kans. Ik heb goede afspraken gemaakt met mijn ouders en we gaan er gewoon voor.’

Foto en bron Kees van den Heuvel (foto onder de partysloep De Gezelligheid)