Het door blessures geplaagde GOES is hard onderuit gegaan in en bij Sparta Nijkerk. Sparta Nijkerk won met liefst 6-2 van de voetballers uit Zeeland. De concurrentie won ook, waardoor Sparta Nijkerk zich handhaaft op een derde plek in de Derde Divisie Zaterdag.

Aanvankelijk kwam GOES nog op voorsprong. Na bijna tien minuten op de klok werd Sylvio Hage de diepte in gestuurd door Gianni Tiebosch, waardoor Hage de 0-1 binnen kon schuiven. De ploegen waren daarna aan elkaar gewaagd, tot vijf minuten voor rust. De thuisploeg kreeg een hele grote kans via Max Leeflang, die voor open goal de bal vergat binnen te schuiven. Janic Makizodila kopte daarna uit een hoekschop zijn ploeg op gelijke hoogte. Nog geen twee minuten later schoot Maurice de Ruiter Sparta Nijkerk op voorsprong. GOES was het even helemaal kwijt, waardoor óók nog de derde tegentreffer geïncasseerd werd via de binnenkant van de paal door Leeflang. Na rust zette Sparta Nijkerk het offensief voort wat resulteerde in een vierde treffer, een goal van Leeflang, zijn tweede van de middag. De Ruiter scoorde vervolgens uit een vrije trap de 5-1. De wedstrijd leek daarna gespeeld. GOES deed nog wat terug middels een stifje van Gianni Tiebosch over de doelman van Sparta en Makizodila zorgde in de eindfase voor de 6-2.