MHC Hoevelaken heeft ook afgelopen jaar weer meegedaan met de Grote Clubactie. Van de opbrengst van deze actie wordt een overkapping op het terras realiseren. Onze jeugdleden zijndruk bezig geweest met de verkoop van de loten. En wat een mooi resultaat: € 1.993,80! Echt geweldig!

Ter aanmoediging van onze jeugd stellen een aantal sponsoren elk jaar weer prijzen ter beschikking. Zaterdag 9 maart werden de prijswinnaars verrast door voorzitter Wim Tjaberinga. En hij moest hiervoor al vroeg op pad! Om 7.45 uur dook Wim op naast de auto’s van J6E1. Xem van ’t Veer heeft dit jaar de meeste verkocht (46 loten) en is daarmee de winnaar. Xem krijgt een  jaarabonnement voor Madurodam. Geweldig gedaan Xem! En geniet van je prijs.

Maar daarmee was de klus voor de voorzitter nog niet gedaan: om 10 uur verscheen hij op het veld bij JD1. Abel Brans heeft maar liefst 42 loten verkocht! Het scheelde weinig met de eerste en tweede prijs winnaars. Abel kreeg een Happy Food waardebon van €25.

Om 11 uur was Wim alweer op de club: dit keer om de MD1 toe te spreken. Nina Denier Van Der Gon heeft 1 lot meer verkocht dan Abel en haalde daarmee de 2e prijs binnen: een cadeaubon voor het afdrukken van haar favoriete foto op canvas. En … de MD1 is ook nog eens het best verkopende team: daarom mag dit team gezamenlijk pannenkoeken eten bij de Gillende Keukenmeid in Hoevelaken. Alle verkopers bedankt voor jullie inzet! #uitliefdevoordeclub