Het kalenderjaar 2018 is al een eind op weg, maar voor de Stichting Historisch Hoeflake moet het hoogtepunt nog komen. Dit jaar is voor HH namelijk een jubileumjaar. Het is in het komende najaar 25 jaar geleden, dat vanuit de Lionsclub Hoevelaken de Stichting Historisch Hoeflake werd opgericht. Uiteraard mag dat heuglijke feit niet geruisloos voorbij gaan.

Eén van de hoofdactiviteiten wordt de najaarsbijeenkomst op 16 november 2018. Hiervoor is niet alleen een gastspreker vastgelegd, maar er zullen rond de lezing tal van andere activiteiten plaatsvinden. Eén daarvan is een extra fototentoonstelling. Deze zal niet, zoals gebruikelijk, worden samengesteld door de fotocommissie van Historisch Hoeflake, maar door de inwoners en oud-inwoners van Hoevelaken. Met als thema Mijn Hoevelaken mag iedereen die een band heeft met Hoevelaken een foto insturen, die een beeld geeft van jouw mooiste plekje in Hoevelaken en/of jouw prettigste herinnering aan Hoevelaken. Vertel daarbij in maximaal 100 woorden, waarom je voor deze foto hebt gekozen. De foto hoeft niet per sé historisch te zijn. Actuele foto’s met motivatie zijn ook van harte welkom.

Foto’s kunnen worden gezonden naar: r.kreuning1@kpnplanet.nl Over alle andere jubileumactiviteiten zullen in de loop van dit jaar verdere mededelingen worden gedaan.

Bron: Robert Kreuning