Hellas Hoevelaken heeft onvoldoende bestuursleden om voort te bestaan. Als er geen nieuwe voorzitter, penningmeester en andere bestuursleden opstaan wordt voortbestaan bedreigd. Voor de ALV van 16 april 2019 moet hier meer duidelijkheid over zijn.

Hellas Hoevelaken kampt al jarenlang met een tekort aan bestuursleden. Dit betekent dat het vele vrijwilligerswerk dat moet worden gedaan, op te weinig schouders rust. Gevolg hiervan is dat zaken niet (goed) worden opgepakt en dat de zittende bestuursleden overlopen en uiteindelijk hebben besloten te stoppen met hun taken. “Wij merken dat, ondanks de goede wil van iedereen, het gebrek aan organisatiekracht, zowel bij het bestuur als bij leiding ons parten speelt. Het echt op kunnen pakken van zaken lukt onvoldoende goed en hier loopt onze energie op leeg.“ aldus Christel van Batenburg, aftredend bestuurslid dans. Wij vinden het heel jammer dat het ondanks de vele inspanningen (oproepen in de nieuwsbrieven, persoonlijke gesprekken, vacatures via vrijwilligersnetwerken en facebook oproepen) niet is gelukt om nieuwe bestuursleden te vinden. 

Hellas Hoevelaken doet een oproep aan haar leden, maar ook aan de Gemeente Nijkerk. Samen moeten we het voor elkaar zien te krijgen dat met name de jeugd dicht bij huis kan gymmen, turnen en dansen.

Geïnteresseerden voor de bestuursfunctie kunnen contact opnemen met Jeannette de Ridder via secretariaat@hellashoevelaken.nl