De afgelopen jaren stopten leden van de Hockeyclub Nijkerk heel veel tijd en energie in de nieuwbouw van het clubhuis. Nu dat is afgerond, wordt het volgens de kersverse voorzitter Remco Nonkes tijd voor groei van de vereniging. ,,We willen groeien in het aantal leden, maar ook qua band binnen en met de vereniging. Dat zijn de speerpunten voor de komende tijd nu de accommodatie op orde is. Al heb ik op dat vlak persoonlijk nog wel een droom.”

Sinds het najaar van 2019 is Nonkes voorzitter van HC Nijkerk, maar binnen de vereniging is hij al jaren actief. ,,Toen mijn dochter Lara begon met hockeyen, ben ik in aanraking gekomen met de club. Zelf heb ik altijd korfbal gespeeld, maar bij HC Nijkerk ben ik goed op mijn plek. Later gingen ook mijn andere dochters Emma en Amber hockeyen en ook mijn vrouw Margreet is als speelster actief. Na diverse ondersteunende taken, heb ik bestuursfuncties bekleed en sinds enige maanden dus als voorzitter. Eigenlijk zou je willen dat iedereen binnen de club zich inzet voor de vereniging en dat is zeker een aandachtspunt.”

Lees de rest van het artikel op Stadnijkerk.nl 
Foto Mathilde Dusol