DOTO Volleybal in Nijkerkerveen is dringend op zoek naar nieuwe spelers. De recreantengroep die al vele jaren op maandagavond recreatief volleybal speelt vreest zelfs voor het voortbestaan en dat zou ontzettend zonde zijn. De nood is heel erg hoog, aldus Corina Goijaerts. ‘Als we acht spelers hebben, dan is dat veel. Dat is gewoon veel te weinig.’ Het voortbestaan van de club staat dus op het spel.

DOTO Volleybal speelt uitsluitend recreatief, onderling tegen elkaar. ‘Voor de lol slaan we een balletje tegen elkaar.‘ Er wordt iedere maandag gespeeld vanaf 20.00 uur. ‘We hebben behoefte aan enthousiaste spelers, en met name vrouwen. Dat zou ik erg leuk vinden, maar ik ben bang dat veel mensen het bestaan van de maandagavondvolleybal niet weten.’

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Corina Goijaerts (06-27174859). ‘Want anders houdt het op een gegeven moment op en gaat de stekker eruit. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal De Baggelaar. De kosten bedragen 50 euro per half jaar. Tijdens schoolvakanties en feestdagen wordt niet gespeeld.

Tekst: Kees van den Heuvel
Foto: Aalt Guliker